יום שלישי, 7 באפריל 2009

פוסט 3- אסנת, אמא של יוגב

לפני הבדיקה אצל הרופא, מצבו של יוגב לא היה מותאם לגילו, כנראה בגלל המזון שקיבל בגן שהכיל גלוטן וגרם לירידת המשקל, לנפיחות ביטנו ולריח רע מצואתו.
לאחר הביקור אצל הרופא, חדלתי לתת ליוגב מאכלים בעלי גלוטן כמו חיטה, שעורה, ושיפון. והקפדתי לתת לו מזונות המכילים תירס ואורז שאינם מכילים גלוטן.
בעבר לא הקפידו לכתוב על מוצרי המזון האם הם מכילים גלוטן, ואנשים הצטרכו להכין מזון מיוחד ללא גלוטן, אבל למזלי היום כל מוצר בסופר מחויב לספק מידע האם הוא מכיל גלוטן. לאחר כמה חודשים שסיפקתי ליוגב את המזון ללא הגלוטן חל שיפור במצבו ובהתפתחותו.
כתוצאה מהימנעות אכילת הגלוטן בזכות הטיפול הנפיחות בבטנו ירדה והוא הפסיק לשלשל וצואתו לא הייתה חיוורת ומצחינה.
אני מודה לכל צוות הרופאים שעזרו לי לטפל בבני וסייעו לי במהלך כל הטיפול. אילולא לא הייתי מטפלת בבני הייתה נוצרת סכנה שמחלתו הייתה מתפתחת לאנמיה.

בתודה,אסנת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה